ANPR preko mobilnog telefona

Focus Days: 4. oktobar 2022. u 10:00

ANPR u vašem džepu – Kontrola parkiranja putem mobilnog telefona naziv je sledeće besplatne online interaktivne sesije Adaptive Recognition koja se organizuje u sklopu Focus Days-a, gde će Adaptive Recognition stručnjaci demonstrirati telefonsku tehnologiju prepoznavanja tablica za sisteme kontrole parkiranja.

Ako tražite mobilno rešenje za parkiranje koje je:

  • Jeftino,
  • Efektivno,
  • Lako skalabilno,
  • Visokoprecizno i
  • Jednostavno za povezivanje

pridružite se 4. oktobra u 10:00 po srednjeevropskom vremenu i pogledajte sopstvenim očima kako tehnologija radi. Tada ćete imati priliku i da postavite sva pitanja koja se mogu pojaviti.

Profesionalni sistem administratori koji rade u kontroli i naplati parkinga, kao i tehnološki entuzijasti su podjednako dobrodošli!

anpr preko mobilnog telefona

Šta su Focus Days?

Focus Days je serija interaktivnih online događaja koji nameravaju prekinuti veze s tradicionalnim webinarima. Adaptive Recognition stručnjaci održavaju demonstracije uživo i komuniciraju s publikom. Nakon demonstracije sledi sesija pitanja i odgovora uživo.
Ovog puta, domaćini će predstaviti telefonsku tehnologiju za prepoznavanje tablica koja je praktična za korišćenje i skalabilna za bilo koji sistem nadzora parkiranja ili kontrole parkiranja.

Za koga je?

Focus Days prvenstveno je usmeren na instalatere i sistem integratore koji rade u nadzoru parkiranja ili kontroli parkiranja, i koji žele pronaći odgovore na specifične bolne tačke s kojima se suočavaju. Bilo da su to visoki troškovi, niska preciznost ili teška integracija.
Osim sistem integratora i instalatera, svi su dobrodošli. Ljudi iz menadžmenta, finansija, entuzijasti prepoznavanja registarskih tablica i tehnologije parkiranja, kao i oni koji su uključeni u posao parkiranja, smatra će ovaj događaj zanimljivim.
Datum i vreme održavanja je po srednjoevropskom letnjem računanju vremena.

Gdje da se prijavim?

Idite na početnu stranicu događaja, gdje možete pročitati više o temama, domaćinima te vremenu i datumu rasprave.
UČEŠĆE JE BESPLATNO, ali je potrebno prethodno se prijaviti. Zašto čekati? Registrujte se sada.
Jedva čekamo da vas vidimo tamo!

Povezane vesti