Održana godišnja parking konferencija PARKON

godišnja parking konferencija parkon

U Hotelu Fruške Terme u Vrdniku, od 30. novembra do 2. decembra, održana je regionalna godišnja parking konferencija PARKON. Konferencija okuplja stručnjake iz parking industrije i stavlja parking i urbani razvoj u fokus. Na ovom događaju su se okupile privatne kompanije, javna komunalna preduzeća i drugi stručnjaci. Oni su iskoristili ovu priliku kako bi razgovarali o inovacijama i izazovima u oblasti parkinga.

Konferencija je održana u organizaciji Udruženja Parkirališta Srbije.

Konferencija je okupila više od 120 ljudi koji su došli kako bi razmenili ideje i iskustva i naučili više o najnovijim tehnologijama koje se primenjuju u ovoj industriji. Na ovom događaju su razmatrane teme poput održivosti, tehnologije plaćanja, ekoloških rešenja i novih sistema upravljanja parkiralištima.

Ovakvi događaji su uvek sjajne prilike za nove kontakte i uvid u najnovije trendove i inovacije u određenoj oblasti.

U glavnom delu konferencije obrađene su, kao i uvek, zanimljive i aktuelne teme. Od implementacije sistema za kontrolu i naplatu, preko elektromobilnosti pa sve do inovativnih rešenja za garaže. Organizatori događaja su još jednom organizovali sjajan događaj, koji je sad već postao standard u parking industriji. Godišnja parking konferencija PARKON ostaje sjajno mesto za ljude iz industrije, ali i jako bitan faktor u razvoju parkinga u regionu.

Više o parkingu

Mnoga pitanja i dalje postoje o parkingu i parking industriji. Parkon je sjajan događaj da saznate više, a prve informacije možete saznati i na BalkanTraffic-u. Kao jedan od glavnih problema vozača, trudimo se da parking ostane i nama u fokus. Tako više informacija o različitim parking pitanjima možete saznati u posebnom blogu, na ovom linku.

Povezane vesti