Održiva delineacija – Webinar o modernim rešenjima obeležavanja puteva

webinar clearview intelligence

Efikasno obeležavanje saobraćajnica, demarkacija horizontalne signalizacije može da obezbedi poboljšanu bezbednost saobraćaja. Ovo se posebno odnosi na periode slabije vidljivosti. Centralne linije ili linije na ivicama kolovoza, raskrsnice, pešački prelazi, biciklističke staze, samo su deo infrastrukture koji može imati značajne benefite od ove opreme. Upotreba aktivnih obeleživača na putevima može uticati na način na koji ljudi voze poboljšavajući svest o trasi i razumevanje širine puta – pomažući njihovom položaju za vožnju na putu – i držeći ih u centru.

Kompanija Clearview Intelligence isporučuje najmoderniju tehnologiju za obeležavanje, uz aktivne obeleživače koji daju jasan pregled situacije u svim vremenskim uslovima. Uz to, oni ovu tehnologiju izrađuju na potpuno održiv način.

O svemu tome, stručnjaci iz Clearview Intelligence govoriće na Webinaru, koji će biti organizovan 15. juna. Međunarodni Webinar održaće se uživo, od 16:00-17:00 časova po srednjeevropskom vremenu. Domaćini digitalnog događaja biće Nora Ali (menadžer međunarodnih kanala) i Peter Cattell (šef tehničke prodaje). Oni će predstaviti temu „Ocrtavanje puta ka održivoj budućnosti“, na kojoj će biti moguće saznati najnovije trendove i tehnologije u svetlo-reflektujućim elementima horizontalne signalizacije.

Za webinar se možete registrovati putem sledećeg linka:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1689126268976993882

Povezane vesti