Novo izdanje parking konferencije – PARKON

parkon

Najveća regionalna parking konferencija, Parkon, održaće se 1. decembra ove godine na Fruškoj Gori u hotelu Fruške Terme. Popularni PARkon u organizaciji Udruženja Parkirališta Srbije već dugi niz godina okuplja veliki broj regionalnih parking servisa i operatera. Održava se u formi stručne konferencije uz program predavanja i drugih networking aktivnosti.

Osnovna ideja organizatora je da kroz ovakav događaj promoviše delatnost parkiranja i podstakne dijalog unutar industrije. Problemi vezani za parkiranje i svi izazovi sa kojima se nose parking servisi i parking organizacije fokus su diskusija, a sama konferencija uspeva da podstakne nove predloge i nova rešenja.

Uz mnoštvo zanimljivih tema i aktuelnosti iz parking industrije, priliku da inovacije i rešenja predstave i sponzori događaja. Na taj način su uključeni različiti činioci u parking sferi, te se na konferenciji mogu upoznati i kompanije koje se bave mašinama, softverima, signalizacijom i slično.

Glavni panel se održava 1. decembra, međutim aktivnosti će trajati već od 30. novembra, a zatvaranje konferencije je dva dana kasnije.

Parking servisi i njihova delatnost

Da li ste se ikad zapitali šta rade i čime se zapravo sve bave parking servisi? Detalji oko parkinga mogu biti frustrirajući i dosadni, ali ako ih poznajemo možemo se spasiti neprijatnih situacija. I sve dok se ne poboljša situacija sa transportnim alternativama, parking ostaje važan deo gradskih transportnih arterija.

Više o ovome u posebnom blogu.

Povezane vesti