Gradi se nova garaža u Beogradu

nova garaža u beogradu

Nova garaža u Beogradu biće izgrađena u Skerlićevoj ulici. Ova podzemna parking garaža u blizini Hrama Svetog Save i Narodne biblioteke Srbije, olakšaće život mnogim vozačima i posetiocima Vračara.

Nova parking garaža će imati kapacitet od 356 parking mesta, rešavajući dugotrajne probleme sa nedostatkom parkirališta u ovom veoma frekventnom delu Beograda. Takođe je važno što će garaža biti podzemna, što će sačuvati vizuelnu estetiku okolnih istorijskih zdanja.

Foto: Beoinfo

Projekat će obuhvatiti tri nivoa ispod zemlje, stvarajući prostor od preko 12.000 kvadratnih metara za parkiranje vozila. Lokacija garaže će omogućiti korisnicima brz i lak pristup Hramu Svetog Save i Narodnoj biblioteci. Ali i drugim okolnim atrakcijama i poslovnim objektima.

Pristupne rampe koje će omogućiti ulazak i izlazak iz garaže će biti locirane duž Skerlićeve ulice.

Gradnja ovog projekta se planira za početak naredne godine. Oćekuje se da će ova garaža ublažiti problem parkiranja u ovom, kompleksnom delu grada. S obzirom na blizinu Kliničkog centra, zgrade suda, a posebno hrama i biblioteke, veruje se da će garaža postići visok nivo popunjenosti.

Foto: Beoinfo

Povezane vesti