U Vrdniku će se održati regionalna parking konferencija PARKON

Regionalna parking konferencija održaće se od 25. do 27. oktobra ove godine na Fruškoj Gori u hotelu Fruške Terme. Popularni PARkon u organizaciji Udruženja Parkirališta Srbije već godinama okuplja parking operatere i dobavljače iz regiona. 

Osnovna ideja organizatora je da kroz ovakav događaj promoviše delatnost parkiranja i podstakne dijalog unutar industrije. Problemi vezani za parkiranje i svi izazovi sa kojima se nose parking servisi i parking organizacije biće obrađivani, a sama konferencija uspeva da podstakne nove predloge i nova rešenja.

Uz mnoštvo zanimljivih tema i aktuelnosti iz parking industrije, priliku da inovacije i rešenja predstave i sponzori događaja. Na taj način su uključeni različiti činioci u parking sferi, te se na konferenciji mogu upoznati i kompanije koje se bave mašinama, softverima, signalizacijom i slično.

Glavni panel se održava 26. oktobra, međutim prve aktivnosti će početi dan ranije. Događaj se održava u formi stručne konferencije uz program predavanja i drugih timskih aktivnosti.

Parking servisi i njihova delatnost

Da li ste se ikad zapitali šta rade i čime se zapravo sve bave parking servisi? Detalji oko parkinga mogu biti frustrirajući i dosadni, ali ako ih poznajemo možemo se spasiti neprijatnih situacija. I sve dok se ne poboljša situacija sa transportnim alternativama, parking ostaje važan deo gradskih transportnih arterija.

Više o ovome u posebnom blogu.

Povezane vesti